TRABZON / DÜZKÖY - Haçkalı Baba İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında şubat ayı etkinliği olarak öğrencilerin oluşturduğu deyim ve atasözleri resmetme çalışmaları okulumuzda sergilendi.

Şbt

Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü Öğretmeni Canan Altun GEDİKLİ rehberliğinde kulüp öğrencilerinin katkılarıyla Sivil Savunma günü programı gerçekleştirildi.

Ock

2023- 2024 Eğitim- Öğretim Yılı I. Dönem Karne Heyecanı Yaşadık.

Ock

Okulumuzdaki tüm sınıflarda dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Dede Korkut okumaları başlığı altında hatırlatmaca ve anlamını bul etkinliği yapıldı.

Ara

Sosyal bilgiler dersinde "Osmanlı devletinde kahve kültürü" konusunu sosyal bilgiler öğretmenimiz Meryem KAHRAMAN, öğrencilere Türk kahvesi yaparak anlattı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yapılan Yunus Emre divanı sözlüğünden seçilen kelimelerle en güzel afiş oluşturma yarışmasına katılım sağlandık.

Ara

Afiş yarışmasında okulumuz 8/A sınıfı öğrencisi Elif Berra Yılmaz ilçe üçüncüsü olmuştur.

Ara

Sumela Manastırı gezimiz yoğun katılımla gerçekleşti.

Ara

Okulumuz Sağlık ve Güvenlik Kulübü rehber öğretmeni Canan Altun GEDİKLİ ve kulüp öğrencilerinin çalışmalarıyla ecza dolabı malzemelerimiz güncellenmiştir.

Ara

Klasik okumalar başlığı altında okulumuzda klasik eserler tanıtımı panosu hazırlandı.

Ara

Okulumuzda Yunus Emre okumaları çalışması olarak Yunus Emre’nin şiirleri panoda sergilendi.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA SÖZLÜK TASARIMI YAPTIK

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları yapıldı.

Ara

Düzköy ilçe eminet amirliği personelleri tarafıdan öğrenci servislerinde güvenli seyahat konulu seminer verildi.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri Gürgendağ Ortaokulu öğrencileri ile birlikte Trabzon Fen Lisesi zayereti gerçekleştirdiler.