T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / DÜZKÖY - Haçkalı Baba İmam Hatip Ortaokulu

PANDEMİ SÜRECİNDE OKULDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR

06-09-2021

 

 

 

 

 

 

 


PANDEMİ SÜRECİNDE OKULDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR

 

Tüm dünyada etkisini sürdüren pandemi sürecinde okulların açılması ve eğitim öğretimde herhangi bir sorun yaşanmaması için öğretmen, veli ve öğrencilerimizin bazı konularda hassas olmaları ve aşağıdaki kurallara titizlikle uymaları gerekmektedir.

1-  Okula giriş/çıkış saatlerinde öğrenciler veliler tarafından okul dışında teslim alınıp bırakılacaktır. Velilerin okul bahçesine bu süreçte girmeleri yasaktır.

2-  Okulumuza salgın döneminde gerekli tedbirler almak koşuluyla acil durumların dışında ziyaretçi kabul edilmeyecektir.

3- Ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı belirtileri olan / gelişen, COVID-19 tanısı alan veya temaslısı olan öğrenciler sağlık kurumuna gitmeden okula gönderilmeyecek öğretmen ve okul idaresi bilgilendirilecektir.

4- Temaslı takibi için sınıflarda aynı öğrencini aynı yerde oturacaktır. Öğrencilerin oturma düzenleri değiştirilmeyecektir.

5- Okulda beslenme saati v.b. uygulamalar yapılmayacaktır. Öğrencilerin tüketmek için getirmek durumunda kaldığı gıdalar mutlaka ambalajlı olacaktır. Ambalajı olmayan gıdaların okula getirilmesi yasaktır.

6- Kitap, kalem vb. eğitim malzemeleri kişiye özel olmalı, öğrenciler arası malzeme alışverişi yapılamayacaktır.

7- Öğrenciler mümkünse aynı sınıflarda ders görmeli, sınıf değişikliği yapılmayacaktır.

8- Her veli, aşağıda örneği sunulan BİLGİLENDİRME FORMU VE TAAHHÜTNAME formunu doldurarak öğretmeni vasıtasıyla okul idaresine teslim ettikten sonra çocuğunun okula devamını sağlayacaktır.

meb_iys_dosyalar/05/06/746221/dosyalar/2020_10/13083321_4._VELY_BYLGYLENDYRME_FORMU.docx

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.09.2021 - Güncelleme: 06.09.2021 14:35 - Görüntülenme: 391
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
pandemi,